Jun
15

Studio Bergsmo takker alle sammen for deltakelsen. Uten alle dere hadde det blitt romklang, kaldt og stusslig.

Jun
09

Lav frekvens i oppdateringen på denne nettsiden henger sammen med omdisponeringer av ressursene. Hele nettstaben har gått inn i program- og avviklingsstaben som følge av tidsnød. Det er likevel ingen grunn til å frykte for arrangementet, med mindre det faller ned en større meteor eller et passasjerfly like over Bergsmo. Dermed kan alle gjester se fram til en audiovisuell forestilling med element av gjenkjenning.

Programmet anslås å vare fra 18.30 til 23.00. Dørene åpner 18.00. Totalt legger vi opp til ca ti ulike videoglimt, med filmer som har varighet fra 1 minutt til 110 minutter.

Ca 20.00 tiltar lyset i salen, og publikum kan strekke på beina. Pausen inkluderer servering av noe varmt.

Det er fritt fram for overnatting utendørs, og i nærliggende Masstu. Eventuelle ønsker om andre fasiliteter avtales med Bergsmos faste beboere.

Slik dere ser av bildet, har vi allerede fått på plass to sitteplasser, en mengde ståplasser og to visningsapparater. Jakter nå på den tredje visningsapparaturen for å kunne briljere med 3D. Alle som må ut for å røyke eller strekke på beina i regnværet kan låne den grønne preseningen dere ser i front. Som dere spår gjennom pollen, har vi tropenatt i vente. Det er også fascinerende at de fleste foretrekker å komme i Adams drakt. Sånn sett passer jo kombinasjonen temperatur og bekledning særs godt. Husk fotoapparat.

May
24

Arrangørledelsen har mottatt flere spørsmål. De hyppigst stilte spørsmålene med tilhørende svar finner du under feltet «FAQ».

May
04

Det er lov å spørre. Etter massivt påtrykk har Studio Bergsmo opprettet egen side for de hyppigst stilte spørsmålene.

Potensielle spørgesmål kan rettes til lostmind@ntebb.no

Apr
30

Fristen nærmer seg, og det rapporteres om sterke kødannelser utenfor lokalene til bildemottaket. Folk stormer til. Samtidig synes det å være god stemning i bildekøa.

Nærmere bildeinnleveringsinformasjon finner du under menyen “Husk bildene”.

Apr
23

Sjekk denne korte snutten, og se ikke bort fra at du blir ytterligere forvirra.

http://www.lealaus.com/leg/t2.mp4
http://www.lealaus.com/leg/t2.wmv

(Samme innhold, men forskjellige formater, avhengig av programvaren du foretrekker)

Apr
18

Program er under bearbeidelse, men komiteen røper at publikum har i vente en opplevelse av både lyd og bilde. Enn så lenge får dere smøre dere med noe tålmodighet om hva dette konkret innebærer.

For at den stillbildemessige delen av programmet skal favne bredest mulig, er vi avhengig av hjelp fra alle deltakerne. Vi vil gjerne ha bilder fra alle sammen, og på mange måter fungerer bildene som en slags «inngangsbillett».

Bildene må tåle en framsyning for andre.

Mange har allerede levert bidrag. Tusen takk.

Vi setter fristen til 1. mai.

Send bilder på epost, til sjarmfax@online.no – lostmind@ntebb.no – (gjerne som pakkede filer) – eller lever dem på minnebrikker, minnepenn, cd, dvd eller hva som helst, egentlig.

Mer informasjon kommer, så sjekk denne stundomtil denne hjemmesida.

Apr
10

Sjekk denne

http://www.lealaus.com/leg/12.mp4

eller

http://www.lealaus.com/leg/12.wmv

Samme innhold, men forskjellige formater, avhengig av hva programvaren din liker best. Post gjerne kommentarer også.