Jun
09

Lav frekvens i oppdateringen på denne nettsiden henger sammen med omdisponeringer av ressursene. Hele nettstaben har gått inn i program- og avviklingsstaben som følge av tidsnød. Det er likevel ingen grunn til å frykte for arrangementet, med mindre det faller ned en større meteor eller et passasjerfly like over Bergsmo. Dermed kan alle gjester se fram til en audiovisuell forestilling med element av gjenkjenning.

Programmet anslås å vare fra 18.30 til 23.00. Dørene åpner 18.00. Totalt legger vi opp til ca ti ulike videoglimt, med filmer som har varighet fra 1 minutt til 110 minutter.

Ca 20.00 tiltar lyset i salen, og publikum kan strekke på beina. Pausen inkluderer servering av noe varmt.

Det er fritt fram for overnatting utendørs, og i nærliggende Masstu. Eventuelle ønsker om andre fasiliteter avtales med Bergsmos faste beboere.

Slik dere ser av bildet, har vi allerede fått på plass to sitteplasser, en mengde ståplasser og to visningsapparater. Jakter nå på den tredje visningsapparaturen for å kunne briljere med 3D. Alle som må ut for å røyke eller strekke på beina i regnværet kan låne den grønne preseningen dere ser i front. Som dere spår gjennom pollen, har vi tropenatt i vente. Det er også fascinerende at de fleste foretrekker å komme i Adams drakt. Sånn sett passer jo kombinasjonen temperatur og bekledning særs godt. Husk fotoapparat.

Trackback URL

Trackback Note

2 Comments

 • tore

  høres flott ut, jeg gleder meg. skal se til at det ikke lander noen meteoritt. skyter den sønder og sammen med min pommes basuka F2000. har ordnet med nedskytingsrampe på Bergsmo. så det skal ikke by på problemer.

  • admin

   Høres lovende ut. Vi stiller oss imidlertid noe tvilende til “pommes basuka F2000s” kapasitet og effektivitet, da testskyting i de dype skoger her forleden avdekket store svakheter ved buk av citrus-spray som drivgass. Muskedunderen virket i alle fall ikke avskrekkende på Barkerne. En mulig svakhet kan naturligvis også ligge i kunnskapsmangelen hos vikarierende stykkjunker og bombarder i kanonmannskapet.
   Studio Bergsmo

Add reply