FAQ

Får de som leverer bildene noen ordrebekreftelse, adgangskort til S10, eller lignende?
** De får verbal honnør i betydningsfulle anledninger og anerkjennende blikk ved ankomst.

Er det mulighet for plassbestilling den 12. juni?
** Ja. Plassbestilte billetter hentes ut ved personlig oppmøte i resepsjonen på Lungjarholmen fort. Uavhentede billetter legges ut på resttorget. Arrangørene legger for øvrig opp til ambulerende sitting. Her settes det opp en stol for lite, og det gjelder dermed å unngå både dobesøk, leskedrikkhenting eller andre ærender dersom sitteplassen skal forsvares.

Når legges i så fall de gjeveste billettene ut for salg?
** 12. juni klokka 18.20.

Videre, når legges uavhentede billetter ut for resalg?
** På ekstraforestillingen

Finnes det sponsorbilletter å oppdrive?
** Bidragsytere blir tilgodesett

Er disse sponsorbillettene bedre enn de ordinære?
** Ja

I store festivaler er det ofte problem med uoriginale billetter. – På hvilken måte har S10 sikret seg mot svartebørsen og fake-billetter?
** Alle billetter som måtte forbindes med S10 er sprøytet med arsenikk. Direktøren i Lealaus gjør som St. Peter foran Perleporten. Knallhard vurdering av den enkelte.

Det er uttalt at det trengs støvler. – Er det da snakk om vadere?
** Arrangementet påkrever ikke støvelbruk, men vær oppmerksom på at salen fylles med vann til knehøyde underveis i forestillingen. Bekledning for øvrig overlates til den enkelte. Snorkel og svømmeføtter er stor fordel.

I hvor stor grad er det muligheter å ha med seg løshunder?
** Det er generell båndtvang.

Parkeringsforhold:  Foreslår festivaladministrasjonen det best for deltagerne å benytte seg av kollektivtilbudet, eller er parkeringsforholdene godt nok til å takle påtrykket?
** Det åpnes for parkering i gangavstand til kinoarenaen, med en viss begrensning av tyngre kjøretøy som stridsvogn, hangarskip og Mercedes.

På hvilken måte har festivalen sikret seg mot svineinfluensa?
** Det blir desinfisering  og avlusing etter kjente prosedyrer. Sterilisering kan utføres etter arrangementet, før stedet forlates, hvis ønskelig. Samtlige besøkende må være forberedt på overflatebehandling med hurtigbrennende svartkrutt om det observeres utbrudd av epidemi i forsamlingen.

Når deles teltpluggene ut?
** Ved ankomst, mot gyldig akkreditering.

Comments are closed.